+31 6 2751 0600 info@digimedsupport.nl
Selecteer een pagina

Support op locatie

PER 01-01-2024 IS DEZE DIENST VOORLOPIG HELAAS NIET MEER BESCHIKBAAR!

Naast de mogelijkheid om me in te huren als Virtueel Support Professional in de huisartsenpraktijk, ben ik ook enkele dagdelen beschikbaar als zzp doktersassistente op locatie.

Enkele voordelen van het inhuren van een zzp doktersassistente zijn:

  • Flexibiliteit: Ik kan als zzp’er flexibiliteit bieden aan een praktijk omdat ik beschikbaar ben op afroepbasis. Dit kan helpen om de werkdruk te verminderen op drukke dagen, en de praktijk kan op minder drukke dagen minder uren inhuren. Dit kan bijdragen aan het optimaliseren van de kosten en het beheer van de praktijk.
  • Expertise: Ik heb zeer veel ervaring en expertise opgebouwd in de gezondheidszorg en kan bijdragen aan het verhogen van de kwaliteit van de patiëntenzorg. Ik kan bijvoorbeeld in staat zijn om de praktijk te ondersteunen met specifieke vaardigheden zoals het uitvoeren van bepaalde medische procedures of het beheren van medische dossiers.
  • Kostenbesparing: Het inhuren van een mij kostenbesparend zijn omdat de praktijk niet hoeft te investeren in het opleiden van een nieuwe werknemer en geen langdurig contract hoeft af te sluiten. De praktijk kan mij inhuren op basis van de behoefte en alleen betalen voor de gewerkte uren.
  • Gemak: Het inhuren van een mij kan de praktijk helpen om de workload te verminderen en de werkdruk te verlagen. Dit kan bijdragen aan een betere werk privébalans voor de werknemers van de praktijk, en het kan de kwaliteit van de patiëntenzorg verbeteren.
  • Risicobeperking: Door mij als zzp doktersassistente in te huren kan de praktijk het risico op juridische geschillen verminderen, omdat de ik de verantwoordelijkheid zelf neem voor eigen belastingen en arbeidsverzekeringen. Bovendien heb ik mijn eigen aansprakelijkheidsverzekering, waardoor de praktijk wordt beschermd tegen eventuele schadeclaims.
Het inhuren van een mij als zzp doktersassistente kan dus een aantal voordelen bieden voor een praktijk, waaronder flexibiliteit, expertise, kostenbesparing, gemak en risicobeperking. Het is aan een huisartsenpraktijk om zorgvuldig te overwegen of deze optie past bij de behoeften en doelstellingen van de praktijk.
Hartelijke groet,
Claudi Lubbers