+31 6 2751 0600 info@digimedsupport.nl
Selecteer een pagina

Ondersteuning/Support op afstand (VA)

Het ondersteunen van een (huisartsen) praktijk door een Virtueel Support Professional (VSP)

is een nieuwe ontwikkeling die veel voordelen biedt.

  • Gemak: Ondersteuning door mij als VSP is zeer gemakkelijk voor u als praktijkhouder/ondernemer. Dit bespaart u veel tijd en moeite en lost uw problemen sneller op.
  • Snellere oplossing van problemen: Met mij als ondersteuning op afstand kunt u problemen vaak sneller oplossen dan wanneer er een medewerker fysiek bij u ter plaatse moet zijn. Dit komt omdat ik als VSP in no time toegang kan krijgen tot uw computer.
  • Snelle oplossing bij hoge werkdruk: Met ondersteuning op afstand lost u direct de huidige werkdruk op. Ik ben snel inzetbaar en dit kan al vanaf een paar uur per week. Ik kan in no time online toegang krijgen tot uw bestanden waardoor ik direct aan de slag kan gaan. In overleg bepalen we welke administratieve taken ik uit handen kan nemen, terwijl uw assistente op locatie zich op de patiënten kan richten.
  • Samenwerking met mij levert u per direct de volgende voordelen op: U hebt meer tijd voor taken die direct bijdragen aan de rust in uw praktijk. U besteedt nauwelijks meer tijd aan taken die u veel tijd kosten en die u weinig opleveren. De door u uitbestede taken worden professioneel uitgevoerd door een ervaren vakspecialist. Extra tijdsbesparing doordat ik het werk sneller en efficiënter kan uitvoeren. Geen hoge (loon)kosten zoals bij het aannemen van een vaste medewerker. U herstelt de balans in de praktijk.
  • Flexibiliteit: ondersteuning door mij op afstand of hybride zorgt voor veel meer flexibiliteit omdat er ook buiten kantooruren gewerkt kan worden.

Door gebruik te maken van mij als uw persoonlijke Virtual Support Professional, krijgt u het minder druk, lost uw to-do-list sneller op, en heeft u meer tijd om te besteden aan de groei van uw praktijk/bedrijf. 
Met mij als Virtueel Support Professional, ben ik uw eigen persoonlijke virtuele assistent.
Ik voer voor u de administratieve taken uit waar u of uw personeel te veel tijd aan kwijt is. Veelal werk ik op afstand; vanuit mijn eigen kantoor maar hybride werken is ook mogelijk (indien gewenst).
 Omdat ik werk vanuit mijn eigen expertise, worden de door u uitbestede taken zorgvuldig, efficiënt en professioneel uitgevoerd. En omdat ik op basis van uw wensen een zorgvuldig maatwerkadvies kunnen maken, ontstaat er een optimale samenwerking met een maximaal resultaat voor u als praktijkhouder/ondernemer.
Klinkt dit interessant?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik denk graag met u mee wat voor uw praktijk de beste oplossing is. Daarna heeft u een goed beeld wat de mogelijkheden zijn en kunt u een weloverwogen keuze maken.

Bel: 06 -38000134 of mail: claudilubbers71@gmail.com

Hartelijke groet,

Claudi Lubbers :